O kupa Eskişehir'e gelecek!

Sezona kupa hedefiyle başlayan ve Türkiye Kupası finaline çıkarak hedefine oldukça yaklaşan Beton Adamlarda hazırlıklar sürüyor.

O kupa Eskişehir'e gelecek!

Başantrenör Okan Halay gözetiminde çalışmalarını sürdüren Mavi Beyazlılar, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmaların yanı sıra, maç analizi toplantılarıyla da yoğun bir program içerisinde Çarşamba günü oynanacak final maçını bekliyor.


 “Eskişehir’e kupa kazandırarak ligi bitirmek istiyoruz”


Önemli karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Selkaspor başantrenörü Okan Halay, hedefleri için son bir maç kaldığını ve ekip olarak buna hazır olduklarını şu sözlerle dile getirdi; “Türkiye Kupası’nda önemli virajın sonuna geldik. Bu kupaya özellikle son 10 yılda damgasını vuran Beşiktaş ile karşılaşacağız. Tek hedefimiz kupayı almak, bunun için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızdaki tüm oyuncularımızın ve teknik heyetin kupayı alma inancının yüksek olduğunu gözlemlemiş durumdayız. Rakibimizi yenerek kupayı alıp, Selka ailesine ve Eskişehir’e bir kupa kazandırarak ligi bitirmek istiyoruz.” 


 “Tek isteğimiz taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması”


Selkaspor takım kaptanı Alp Eren Pektaş; “Bu sene lige kupa hedefiyle başladık. Şuanda kupaya çok yakınız. Tek isteğimiz taraftarımızın o gün bizi yalnız bırakmaması. Bu sene evimizde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmedik. Bu demek oluyor ki taraftarımız bizimle olduğunda bizim için sahada bir kişi daha oluyor. Kupa finalinde de salondaki 8. Adamımız olarak orada olmaları bize güç verecek. Kupa finali 60 dakika. Neden olmasın” açıklamalarıyla taraftarı finalde yanlarında görmek istediklerini belirtti.


Tecrübeli file bekçisi Coşkun Göktepe ise hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, tam motivasyon ile Beşiktaş karşısında sahaya çıkacaklarını ve 60 dakika sonunda iyi bir mücadeleyle sahadan kupayla ayrılmak istediklerini söyledi.


Selkaspor, 15 Mayıs Çarşamba günü İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda Beşiktaş ile kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30