Odunpazarı esnafına destek geldi

Odunpazarı Belediyesi pandemi nedeniyle işyerlerini açamayan bu nedenle de ekonomik sorunlar yaşayan esnafa, Halk Market ile destek olmaya devam ediyor.

Odunpazarı esnafına destek geldi
banner115

Meslek ve esnaf odaları ile iş birliği yaparak ekonomik zorluk yaşayan esnafa ulaşan Kazım Kurt, esnafa ‘Esnaf Kart’ dağıtarak, onların Halk Market’ten faydalanmalarını sağladı.

Odunpazarı Belediyesi’ni halkçı, sosyal ve derman belediyecilik anlayışı ile yöneten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, zorda olana yardım eli uzatmaya devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aylarca işyerlerini açamayan bu nedenle de ekonomik olarak zorluk yaşayan Odunpazarı esnafına destek oldu. Başkan Kurt, ilgili başkan yardımcıları ve müdürlere talimat vererek zorda olan esnafın Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal yardım modeli olan Halk Market’ten faydalanmasını sağladı.

Kazım Kurt’un talimatı ile meslek ve esnaf odaları ile iş birliği yaparak çalışmalarına başlayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, esnafa Halk Market’ten alışveriş yapabilmeleri için ‘Esnaf Kart’ dağıttı. Bugüne kadar yaklaşık bin beş yüz esnaf, Halk Market’ten faydalandı. Başkan Kurt’un esnafa desteği bununla da sınırlı kalmadı. Halk Market’te yer alan ürünler, yerli esnaftan alınarak da esnaf desteklendi. 

Halk Market’ten faydalanan esnaf, kendisini düşündüğü ve yalnız bırakmadığı için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. Esnaf, “Yalnız olmadığımızı hissettik. Bu yaptığı çok ince bir davranış. Bizi yalnız bırakmadığı için Kazım Başkan’a teşekkür ediyoruz” dedi. 

DARDA KALANA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Konuyla ilgili konuşan Başkan Kurt, Odunpazarı’nda darda kalana destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal ve derman belediyecilik yapmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Kurt, Halk Market ile insanların onurunu kırmadan onlara destek olduklarını vurguladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle işyerlerini açamadıkları için ekonomik sorunlar yaşayan esnafın yalnız olmadığını kaydeden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin esnafa desteğinin devam edeceğini belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30