Öğrenci yolunda test sürüşü olmaz!

Eskişehirli bir mahalle sakini: “Test sürüşlerinin yapıldığı bu bölgede çok fazla okul var. Okullara giden öğrenciler bu caddede ulaşımlarını sağlıyorlar. Test sürüşleri ile öğrenciler bir arada olmamalı. Çözüm bulunmalı.” http://www.222haber.com/eskisehir/ogrenci-yolunda-test-surusu-olmaz-h27887.html

Öğrenci yolunda test sürüşü olmaz!
banner115

Eskişehir’de faaliyetlerine devam eden sürücü kursları, ehliyet almak isteyen vatandaşlara Aşağı Söğütönü Mahallesinde eğitim veriyor. Eğitim sürecini tamamlayarak trafiğe çıkmak isteyen Eskişehirliler bu mahallede eğitimlerini tamamlayarak ehliyetlerine kavuşabiliyorlar.

Ancak Aşağı Söğütönü Mahallesinin bu konuda bir şikayeti var. Deneme sürüşlerinin yapıldığı caddede okulların bulunması ve öğrencilerin sık sık kazalar ile karşı karşıya kalması olası felaketlere davetiye çıkarıyor. 1527. Cadde olarak geçen bu caddede test sürüşlerinin yapılmasının öğrencilerin can sağlığının tehlikeye atılması anlamına geldiğini söyleyen Aşağı Söğütönü mahallesi sakinleri yetkilileri göreve davet ediyor. 

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren bir mahalle sakini şu ifadeleri kullandı;
“Test sürüşlerinin yapıldığı bu bölgede çok fazla okul var. Bu cadde ani frenleme alanları, park alanları falan dolu. Okullara giden öğrenciler bu caddede ulaşımlarını sağlıyorlar. Test sürüşleri ile öğrenciler bir arada olmamalı. Bir insan bu kadar kolay yetişmiyor. Çözüm bulunmalı.”

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2022, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30