Öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçelerde öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğine başladı. Çifteler, Sarıcakaya ve Mihalgazi’de Büyükşehir Belediyesi’nin dağıttığı kırtasiye malzemelerini alan çocuklar, eğitime verdiği destek dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler. 

Öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı
banner115

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2019-2020 yılında öğrenim hayatına başlamasıyla birlikte öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla ilçelerde kırtasiye yardımı yapıyor. Okul çağındaki çocuklara içinde defter, kalem, cetvel gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye eden Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Büyükerşen’in başarı dileğinde bulunduğu kartları da çocuklara iletiyor. Sarıcakaya, Mihalgazi ve Çifteler’de öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden yetkililer, Eskişehir’in diğer ilçelerinde de kırtasiye yardımlarının devam edeceğini belirttiler. 

Kırtasiye malzemelerinin her geçen yıl daha pahalı olduğunu belirten aileler ise yaptığı bu güzel hizmet dolayısı ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30