Omicron'a karşı dikkatli olmalıyız

ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan “Omicron en tehlikeli varyant değerlendiriliyor. Bu varyant henüz ülkemizde görülmese de dikkatli olmalıyız. Vatandaşlarımız çok dikkatli davranmalı. Yeniden uygulanabilecek tedbirler esnaf dahil herkesi sıkıntıya sokacaktır” dedi.

Omicron'a karşı dikkatli olmalıyız
banner115

Yazılı bir açıklama yayınlayan Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği Başkanı Şamil Seyhan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

“Korona virüsün yeni varyantı olan Omicron uzmanların açıklamalarına göre şimdiye kadar görülen en tehlikeli varyant olarak değerlendiriliyor. Şu anda ülkemizde bir vakaya rastlanmadı. Bu konuda dikkatli olmalıyız. 

Bu varyatın çok hızlı yayıldığı haberlerini okuyoruz. Kış aylarında vatandaşlarımız kapalı alanlarda daha çok vakit geçirmektedir. Bundan sebep Korona virüsün yayılmamasına dikkat etmeliyiz. 

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha fazla uymalıyız. Piyasaların rahatlaması için ticaretin devamlılığı şart. Bu da yine vatandaşlarımızın ve esnafımızın kurallara uymasından geçiyor. 

Yeni varyantın ülkemizde de ortaya çıkması durumunda vaka sayılarının artışına göre yeniden kısıtlamalara gidilebilir. Bu durum, hayatı yeniden zorlaştıracağı gibi esnafı da büyük sıkıntıya sokacaktır.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2021, 01:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30