Örnek proje tüm hızıyla sürüyor

Eskişehir Mehmet Gedik Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Selda Kul Baştürk’ün kuruculuğunu yaptığı "Adventure Train’’ adlı eTwinning projesi tüm hızıyla sürüyor.

Örnek proje tüm hızıyla sürüyor
banner115

Proje ortakları olan Mehmet Gedik Ortaokulu İngilizce Öğretmenleri Derya Doğru ve Deniz Ökten Dakkur da projede ortak olarak görev yaparken, Eskişehir Tepebaşı Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu da ortak olarak yer alıyor.

Projenin oyuncak maskotu olan macera treni ve içerisinde Eskişehir’i anlatan çalışmaların bulunduğu defter, Mehmet Gedik Ortaokulu proje ekibi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’na götürüldü. Okul müdürü Abdulvahap Eyidil, proje ekibinden proje ile ilgili bilgi aldı. Proje defteri ve tren maskotu Türkiye’de 14 farklı şehir gezdikten sonra Sırbistan, Ukrayna ve Portekiz’e gidecek.

Adventure Train projesi kurucusu Selda Kul Baştürk, proje ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Projemiz, öğrencilerimizin oyunlarını kendilerinin oluşturmalarını, ortak ülke ve şehirlerin kültürlerini tanımalarını ve dijital uygulamaları eğitime entegre etmelerini amaçlıyor. Bu proje ile öğrencilerin İngilizce ve dijital yeterlikleri geliştirilmiş olacak.’’

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30