Oyun terapistinden ailelere tavsiyeler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklu aileler çeşitli konularda eğitimler ve seminerler ile güçlendirilmeye devam ediyor. Son olarak düzenlenen 'Çocuk Resimlerinin Dili' seminerinde oyun terapisti Tuğba Yıldız tarafından 3-12 yaş arası çocuk sahibi ailelere çocukların resimler ile ifade etmek istedikleri anlatıldı. 

Oyun terapistinden ailelere tavsiyeler
banner115

ESMEK ve Çocuk Haklar Birimi iş birliği ile Haller Gençlik Merkezi Seminer Salonu’nda gerçekleşen seminerde oyun terapisti Tuğba Yıldız ailelere yönelik bilgilendirici bir seminer gerçekleştirildi. Çocukların erken yaşta kağıt ve kalem ile tanıştığını ve hayal dünyalarını küçük yaşlarda kağıtlara resmetmeye başladıklarını belirten Yıldız, ailelerin bu resimleri iyi okuması gerektiğini belirtti. Verdiği seminerde ailelere resimlerin dilini anlatan Yıldız, Büyükşehir Belediyesi'ne böyle bir eğitime vesile olduğu için teşekkür etti. 

Tuğba Yıldız'ın daha önceki eğitimlerine de katıldıklarını ifade eden ebeveynler ise her eğitimden farklı bilgiler öğrenerek ayrıldıklarını, bu yüzden hem oyun terapisti Yıldız'a hem de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. 
 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30