Pazar günü seferler başlıyor

Eskişehir Şehir Hastanesi tramvay güzergahında yolcu taşımacılığının 10 Mart 2019 Pazar günü başlayacağı belirtiliyor

Pazar günü seferler başlıyor
banner127

Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ulaşım vatandaşları zaman zaman zorluyordu. Bu konuda müjdeli haber ESTRAM yetkililerinden geldi. Şehir Hastanesi yönünde inşa edilen tramvay hattının bir süredir test sürüşleri devam ediyordu. Bugün alınan bilgiye göre, artık bu tramvay güzergahında yolcu taşımacılığı başlıyor. Yapılan testlerin sorunsuz tamamlanmasının ardından ilk yolculu seferler Pazar günü başlayacak. Tramvay seferleri Opera ve Şehir Hastanesi duarkları arasında karşılıklı olarak verilecek.


Geçtiğimiz günlerde test sürüşlerinin yapıldığı, vatandaşın beklediği hatlardan biri olan yeni güzergâhta ilk sefer içinde gerekli hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından uzatılan tramvay hattında ilk karşılıklı seferin 10 Mart Pazar günü yapılacağı ifade edildi.
ESTRAM tarafından yürütülen çalışmanın bu güzergâhta tamamlandığını belirten yetkililer “Opera’dan hareket edecek tramvay Emek güzergâhını takiben Açelya durağından Şehir hastanesine dönüş yapacak. Belirlenecek saatlerde yeni güzergâhta 9 tramvay karşılıklı olarak yolcu taşımaya başlayacak” şeklinde bilgi verdi. Diğer güzergahlarda sürdürülmekte olan hat uzatma çalışmalarının da hız kazandığı ifade ediliyor.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30