Pedallar Çifteler'de çevrildi

5 Temmuz Cuma Günü yola çıkan Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Saygı Turunun 2.sinin düzenlendiği bisiklet turunda pedallar Eskişehir'in Çifteler ilçesinde çevrildi.

Pedallar Çifteler'de çevrildi
banner127

Çifteler Belediye Başkanlığını ziyaret eden ekibi Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı karşıladı.

Ramazan Avcı, "15 Temmuz 2016 tarihinde sizlerin de bildiği üzere yüce Türk milletinin geleceği karartılmaya çalışıldı. Demokrasimizin beşiği yüce meclisimize uçaklarla bombalar yağdırıldı, sivil halkımıza alçakça saldırıldı. Türk milleti geçmişte görülmemiş bir hain saldırı ile karşı karşıya kaldı. Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Turu’nun 2.cisinin düzenlediği bu farkındalık programını destekliyor, bisikletli ekibimize hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Ekip Lideri Ali Özer de, "Belediye Başkan yardımcımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimize bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür etmek istiyorum öncelikle, Konya’dan başladığımız yolcuğumuza Altınekin, Cihanbeyli, Kulu, Gölbaşı, Kahraman kazan, Polatlı, Çifteler, Afyon istikameti ile devam edeceğiz. Toplamda 1100 km yol alacağız. Bu Pedallar demokrasinin pedallarıdır. Demokrasi için pedal çevireceğiz. Son nefesimize kadar vatan için, bayrak için, ezan için, özgürlüğümüzün devamı için, demokrasi için yüce Türk milleti adına ders vermeye ve pedal çevirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konya’dan İstanbul’a 15 Temmuz Şehitlerine Saygı Turu ekip lideri Ali Özer, Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı’ya Plaket takdim ederek, Üç eğitim neferi olarak çıktığımız bu yolda, çığ gibi büyüyecek ve 15 Temmuz günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yüce Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü bir kez daha ispat edeceğiz’dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30