Sadece adalet istiyoruz

Ahmet Alper Akdemir: "Hakemler ve il temsilcilerinin bize karşı olan yaklaşımlarından hiç memnun değiliz. Haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüz üç maçın en az ikisini standart bir hakem yönetimi olmuş olsa kazanırdık. Hakem arkadaşlarımız takdir haklarını neden rakip takımlar lehine kullandığına bir türlü anlam veremiyoruz."

Sadece adalet istiyoruz

Sivrihisar Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir hakemler ve il temsilcilerinden memnun olmadıklarını dile getirdi.

Sert bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Alper Akdemir açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"Kadınlar Voleybol 1.Lig’inde ilk sezonumuzu yaşıyoruz. Bu sezon toplam 7 maça çıktık ve iddia ediyorum en az üçünde hakemler tarafından mağdur edildik. Bu ligde bu işler böyle mi dönüyor anlamıyoruz. Biz sadece Sivrihisar ilçesini Voleybol branşında temsil etmeye çalışan bir spor kulübüyüz. Sivrihisar ismini taşısak da biz Eskişehir sporu için mücadele eden bir ekibiz. 

Hakemler ve il temsilcilerinin bize karşı olan yaklaşımlarından açıkçası hiç memnun değiliz. Haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüz üç maçın en az ikisini standart bir hakem yönetimi olmuş olsa biz kazanırdık. Ancak hakem arkadaşlarımız takdir haklarını neden rakip takımlar lehine kullandığına bir türlü anlam veremiyoruz. Biz sadece adaletli maç yönetilmesini istiyoruz. Deplasmanlarda oynadığımız maçların hakemlerinden genel olarak memnunuz. Ancak iç sahada maç yöneten hakem arkadaşların eşit bir şekilde adalet dağıttığından emin değiliz. 

Biz bu ligde ne olursa olsun kalacağız. Bütçemiz kısıtlı olabilir. Belki transfer yapamıyor olabiliriz. Belki oyuncularımız ekstra performans sergilemek isterken sakatlanabiliyorlar. Biz bunların hepsi ile baş edebiliriz. Biz bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Sadece ve sadece iç sahadaki hakemlerin bize karşı olan negatif tavırlarından rahatsız. Biz Sivrihisar Belediyespor yönetim kurulu olarak oyuncularımızdan ve teknik heyetimizden memnunuz. Alınan negatif sonuçları hakemlerin üzerine yıkmak gibi bir niyetimiz de yok. Sadece anlam veremediğimiz bu durumu dile getirmek istedik."

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2021, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30