Sağlık konusunda önemli destek!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde verdiği ücretsiz diyetisyen, avukatlık ve psikolog danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra kadınlara yönelik eğitici çalışmalarına da devam ediyor. Son olarak gerçekleşen seminer ile kadınlara ‘Sağlıklı Beslenme ve Pişirme Yöntemleri’ anlatıldı. 

Sağlık konusunda önemli destek!
banner127

Sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal hizmetlere büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, verdiği ücretsiz danışmanlık programları ile vatandaşlara destek oluyor. Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin verdiği ücretsiz diyetisyen, avukatlık ve psikolog danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra düzenlenen seminerlerle kadınlar güçlendiriliyor. Son olarak Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde diyetisyen Şenol Yıldız’ın verdiği 2 ayrı seminerde kadınlara sağlıklı beslenme ve pişirme yöntemleri anlatıldı. 

Seminerin ilk bölümünde Yıldız tarafından katılımcılara besin öğeleri, besin grupları ve dengeli beslenme konusunda bilgiler verilirken, ikinci bölümde ise pişirme ekipmanları, sağlıklı ve sağlıksız pişirme yöntemleri ve örnek uygulamalar konularında bilgiler verildi.  Büyükşehir Belediyesi olarak kadınları her alanda desteklemeye çalıştıklarını ifade eden Şenol Yıldız, sağlıklı beslenme konusunda Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi olarak ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini ifade etti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30