Savunmasız kediyi darp ettiler!

Eskişehir’de Nurçin isimli bir vatandaş gittiği zincir markete sığınmış bir kedi gördü. Darp edilmiş halde bulduğu kediyi kendi imkanları ile veterinere götüren genç kadın yaşadıklarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Savunmasız kediyi darp ettiler!

Paylaşımlarda şu ifadeler yer alıyor;

“O kadar sinirliyim, o kadar öfkeliyim ki bu miniği akşam saat 8 buçukta bim şubesine sığınmış şekilde buldum. Biri kafasına tekme atmış ağzından burnundan hatta gözlerinden kan gelecek şekilde dövmüş. 

Eskişehir Tepebaşı hayvan barınağına kendi imkanlarımla götürdüm çünkü zabıtayı saatlerce beklememize ve defalarca aramamıza rağmen bir kişi bile gelip barınağa götürmedi. Buna sokak hayvanlarını toplayan yardım eden barınak personelleri de dahil. Neyse ki özel aracımız vardı ve kendi ellerimizle götürdük.

Veteriner doktor hanım gerçekten çok vicdanlı çok titiz bir şekilde bu miniğe yardım etti. Kafasına hızlı bir şekilde tekme atılmış ve kafası su toplamış. Gereken tedavi çok güzel bir şekilde yapıldı ve şu an durumu iyi. 

Ancak bu zulme kim ne zaman dur diyecek? Ben orada olmasam bu kediye kim sahip çıkıp kim tedavi için şehir dışındaki barınağa götürecekti? 

Bu yapılan şiddete zulme ne zaman dur denecek ya benim bu olayı ne aklım ne vicdanım kabul ediyor umarım buna sebep olanda buna izin verenler de bir gün cezasını bulur.

Kedinin son durumunu merak edenler için barınağı aradım veterinerle konuştuk. 

Kedinin durumu kritikmiş. Önümüzdeki 48 saat önemli dedi. 

İç kanama geçirmiş büyük ihtimalle burnundaki kanlar durmuş ancak göz çevresi kan toplamış.

Dua edin bir an önce iyileşsin.

Bu sosyal medya insanlarını gerçekten anlamıyorum. Kimseden takdir beklemiyorum ama neden linç yediğimi anlamadım. 

Bu miniği marketten çıkarıp gereken yardım için barınağa götüresiye akşam 10’a geliyordu o saatte ne yapmam gerekiyordu?”

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30