Sefer sayıları arttı

Eskişehir'de kent içi ulaşımın önemli bir parçası olan ESTRAM, Opera ve Otogar hatlarındaki çalışmaların tamamlanması ve kış sefer tarifesine geçilmesiyle birlikte tüm hatlarda sefer sayılarını arttırarak hizmet vermeye başladı.

Sefer sayıları arttı

Her gün binlerce Eskişehirlinin tercih ettiği ESTRAM'da kış tarifesine geçilmesiyle birlikte sefer sayıları arttı. Ayrıca Opera ve Otogar hattındaki çalışmaların da tamamlanmasıyla Eskişehirliler, kapalı hatları da kullanmaya başladı. Tramvaylar ile ilgili şikayetlerin yeni hatların açılması ve kış tarifesine geçilmesiyle en aza indiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Kumlubel ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki yeni hatlarda da çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.

Yıldız-Opera arasında yapılan tek hat işletiminin, hattın Kumlubel ve Otogar'a uzatılmasının ardından gerek emniyet gerekse sefer sıklığı açısından olumsuz etkileri olacağı için Gazi Yakup Satar Caddesine Çarşı yönü gidiş hattı yapılarak çift hat işletimine geçildiğini ifade eden ESTRAM yetkilileri, bu nedenle Yıldız (Çarşı yönü) ve Mamure (Çarşı yönü) duraklarını kullanan yolcuların Gazi Yakup Satar Caddesindeki yeni yapılan Opera ve Yıldız duraklarını kullanmaları gerektiğini belirttiler.

Tramvay seferlerinin başlamasından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kırım Caddesi ve Gazi Yakup Satar Caddesi sakinleri ise çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30