Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, sanatseverlerle mesafe ve maske kurallarına uyarak buluşmaya devam ediyor. Bu haftanın programında da birbirinden özel eserleri seslendiren Senfoni Orkestrası, Şef Işın Metin yönetiminde Mozart ve Dvorak'ın eserlerini başarıyla seslendirdi.

Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı
banner115

Eskişehir'in kültür sanat hayatına büyük katkı sunan ve her sene birbirinden özel sanatçıları ağırlayan Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, pandemi döneminde de sanatseverler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserlerde sanatseverler maske ve mesafe kurallarına uyarak klasik müziğin keyfini yaşıyorlar. Bu haftanın programında da birbirinden özel eserleri seslendiren Senfoni Orkestrası, Şef Işın Metin yönetiminde Mozart ve Dvorak'ın eserlerini başarıyla seslendirdi.

Konser sonunda Senfoni Orkestrası'nı ayakta alkışlayan sanatseverler, pandemi nedeniyle ara verilen konserlerin kurallara uyarak açık havada tekrar başlamasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. 
Senfoni Orkestrası'nın gelecek hafta programında 18 Eylül 2020 Cuma günü yine Amfi Tiyatro'da konuk solist Ferec Necef viyolonseli ile sanatseverler ile buluşacak. Ayrıca 19 Eylül Cumartesi günü de alternatif pop müziğiyle Lara Di Lara sahne alacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30