Sivrihisarspor güven veriyor

Sivrihisarspor zorlu lig maçları öncesinde son hazırlık maçını oynadı. Ankara temsilcisi Mert ve Kaan Sigorta karşısında üstün bir oyun sergileyen Bilal Pakoğlu’nun öğrencileri rakibine set vermedi. Sivrihisarspor’un üstün bir performans sergilemesi lig öncesinde izleyenlere güven verdi.

Sivrihisarspor güven veriyor

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde Eskişehir’i temsil etmeye hazırlanan Sivrihisarspor zorlu lig maçları öncesinde son hazırlık maçını oynadı. Ankara temsilcisi Mert ve Kaan Sigorta karşısında üstün bir oyun sergileyen Bilal Pakoğlu’nun öğrencileri rakibine set vermedi. Rakip takımın da 1.Lig ekibi olması ve Sivrihisarspor’un üstün bir performans sergilemesi lig öncesinde izleyenlere güven verdi. Eskişehir’de oynanan karşılaşmayı Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir ve yöneticiler de tribünden takip etti.

Karşılaşma sonrasında kısa bir demeç veren Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir, “1.Lig’de oynayacağımız için heyecanlıyız. Geçtiğimiz sezonda görev yapan Bilal Pakoğlu hocamız ile yola devam ediyoruz. 11 oyuncu transfer ettik ve güzel bir kadro kurduk. 2 oyuncu daha almak istiyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor. Takımın gösterdiği performans ve oluşan aile tablosundan memnunuz. Ligimizde Fenerbahçe, Beşiktaş, Karşıyaka, Göztepe, Sakarya Voleybol gibi etkili kulüpler var. Taraftarı olan bu takımlara karşı tribünlerimizin dolu olmasını arzu ediyoruz. Sivrihisarlı hemşehrilerimiz ve Eskişehir halkı bizi yalnız bırakmayacaktır. 10 Ekim 2021 Pazar günü saat 14.00’te ilk maçımıza çıkacağız. Yenikent’te bulunan Şehit Anıl Gül Spor Salonu’na herkesi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2021, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30