Sokak hayvanları için işbirliği yaptılar

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü nedeniyle Odunpazarı Belediyesi’ne köpek kulübesi bağışladı. Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından bağışlanan 10 kulübe, Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından uygun yerlere monte ediliyor. 

Sokak hayvanları için işbirliği yaptılar
banner127

Hayvan dostu uygulamaları ile dikkatleri üzerine çeken Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için çeşitli sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü son olarak Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile ortak bir çalışmaya imza attı. Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından Odunpazarı Belediyesi’ne bağışlanan 10 kulübe Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kentte uygun görülen yerlere ve hayvan severlerden gelen taleplere göre monte ediliyor. 

Hayvanların, soğuk ve sıcak havalardan etkilenmemesi için bazı parklara köpek ve kedi kulübeleri yerleştirdiklerini söyleyen yetkililer, hayvanlar için gerçekleştirdikleri çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Yetkililer, sokakta yaşan hayvanlar için gösterdikleri duyarlılık için Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi’ne teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30