Sokak hayvanları ihmal edilmiyor

Odunpazarı Belediyesi'nin görevli ekipleri, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak için Ihlamurkent ve Asri Mezarlık girişinde iç ve dış parazit uygulaması yaptı. Ekiplere, çalışmalar sırasında hayvan severler de destek verdi. 

Sokak hayvanları ihmal edilmiyor
banner127

Odunpazarı Belediyesi, sokak hayvanlarının sağlığı ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, parazit ve zoonoz hastalıklarla mücadele kapsamında, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler son olarak,Ihlamurkent ve Asri Mezarlık girişinde sokakta yaşayan yavru köpeklere,aşılama çalışması öncesinde gerekli olan iç ve dış parazit uygulamasını yaptı. Parazite karşı yapılan çalışmalarla hem sokakta yaşayan hayvanları hem de hayvanlardan bulaşabilecek hastalıklar nedeniyle insanların sağlığını da korumuş oluyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kendi takibini yaptığı gibi hayvanseverlerden gelen talepleri de değerlendiriyor. Ekipler, parazite karşı yapılan çalışmalarla aynı zamanda da hasta hayvanlara da müdahale ediliyor.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2020, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30