Sorunları birlikte çözmeliyiz!

Odunpazarı Belediyesi, mahallelerde etkinlikleri artırmak ve mahallelere canlılık kazandırmak için Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği düzenliyor.

Sorunları birlikte çözmeliyiz!

İlki Yenikent Mahallesi Seramik Park’ta gerçekleşen Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliğinin ikincisi Emek Mahallesi’nde yapıldı. Konserden, film gösterimine birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, 26 Temmuz Cuma Günü Selami Vardar Halk Merkezi ve Parkı’nda devam edecek. 

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, Emek Mahallesi sakinlerine müzik dolu bir akşam yaşattı. Odunpazarı Belediyesi’nin gezici konser aracı SahneFon da alandaki yerini aldı. YKSM Müzik Topluluğu, SahneFon’da muhteşem bir konser verdi. Konserde birbirinden güzel ezgileri seslendiren YKSM Müzik Topluğu, dinleyicilerini adeta mest etti.  

“BİRLİKTE DERTLEŞMELİYİZ, SEVİNMELİYİZ, SORUNLARI DA BİRLİKTE ÇÖZMELİYİZ”
Etkinlik sonrasında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaz akşamlarının mahallelerde neşe içinde ve bir arada geçmesi için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. “Birlikte dertleşmeliyiz, sevinmeliyiz, sorunları da birlikte çözmeliyiz” diyen Başkan Kurt, Emek Mahallesi’nin 50 bin nüfuslu bir mahalle olduğunu belirtti. Emek Mahallesi’nin Eskişehir’in ilçelerinin toplamından büyük bir mahalle olduğunu dile getiren Başkan Kurt, “Bu nedenle de Emek Mahallesi’nde daha çok iş yapmamız gerekiyor. Halk merkezlerimize, kreşlerimize, Koca Çınar Yaşam Merkezimize hepinizi bekliyoruz. Oralarda da sorunları 

birlikte tartışalım, birlikte konuşalım. Mahalle Muhtarımız ve Mahalle Meclisimizle birlikte mahallemize sahip çıkalım” dedi.  

26 TEMMUZ’DA 75. YIL MAHALLESİNDE
 Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, 26 Temmuz Cuma Günü 75. Yıl Mahallesi’nde (Sultandere) bulunan Selami Vardar Halk Merkezi ve Parkı’nda saat 20.00’de YKSM Müzik Topluluğu Konseri ile devam edecek. Akşamlar Birlikte Güzel Etkinlikleri kapsamında 27 Temmuz Cumartesi Günü saat 21.00’de Seramik Park’ta Cenaze İşleri adlı filmin gösterimi, 30 Temmuz 
Salı Günü 18.00’de ise Hamamyolu Caddesi’nde dans gösterisi yapılacak. Akşamlar Birlikte Güzel Etkinliği, 2 Ağustos Cuma Günü Seramik Park’ta saat 19.30’da gerçekleştirilecek Odunpazarı Belediyesi Vurmalı Çalgılar Topluluğu ve Pop konseri ile sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30