Su altında bayrak gösterisi

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Büyükşehir Belediyesi; Kentpark, Masal Şatosu veHayvanat Bahçesi’nde çocuklara bayram coşkusunu yaşattı.

Su altında bayrak gösterisi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta düzenlenenat binme gösterisi çocuklar ve ebeveynleri tarafından heyecanla izlendi. Kentpark’taki hobi binişine gelen çocuklar arasından seçilen ve 23 Nisan Özel Gösteriye hazırlanan dört minik, eğitmenleri eşliğindeki gösterilerde izleyicilerden yoğun alkış aldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları tarafından çok farklı bir etkinlikle kutlandı. Kentpark’ta dört tekerlekli 10 pedallı özel araçla gezen genç sporcular İzmir Marşı ile pedal basarak, vatandaşların coşkulu eşliğinde tur attılar.
Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda çocuklar için Eti Sualtı Dünyası’nda Büyükşehir Belediyesi dalgıçları tarafından gerçekleştirilen su altındaki bayrak gösterisi ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi. Çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu’nda ise çocuklar balonlarla karşılandı.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30