Tartışmalı karar yargıya taşınıyor

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali ACAR, Odunpazarı ilçesinde planlanan yeni içkili mekanlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Tartışmalı karar yargıya taşınıyor

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, Odunpazarı ilçesinde planlanan yeni içkili mekanlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, Odunpazarı Belediyesi'nin asli vazifelerini yapmamasına dikkat çeken Acar, "Odunpazarı Belediyesi'nde CHP'li Meclis Üyeleri tarafından kabul edilen İçkili Mekanlar kararına tepkimizi sürdüreceğiz. "Vatandaşlarımız talep ediyor." düşüncesiyle alınan bu karara vatandaşlarımızın da tepki gösterdiğini, birçok Sivil Toplum Kuruluşu'nun, Siyasi Partilerin ve halkımızın da alınan bu karara tepki gösterdiğini görüyoruz. Halkçı bir başkan olarak kendini tanıtan Sayın Kazım Kurt'un halkımızın isteğine aykırı karar almasını yanlış buluyoruz. 6 yıllık görev süresinde vaad edilen ancak hayata geçirilmeyen pek çok söz varken bunları gerçekleştirmek yerine sürpriz şekilde aldıkları içkili mekanlara ilişkin kararı kesinlikle kabul etmiyoruz. Ilçemizin sokaklarında toplanmayan çöpler, bozuk kaldırımlar, temizlenmeyen parklar varken; her mahalleye sözü verilen kreşler, gençlik merkezleri, kapalı pazar yerleri yapılmazken sanki elzem bir ihtiyacmış gibi içkili yerlerin belirlenmesi bizlere endişe vermektedir. Belirlenen bölgelerin çocuklarımızın geleceğine tehlike oluşturan bölgelerde olması da yine aynı şekilde çocuklarımızı düşünerek bizleri tedirgin etmektedir. Bu yanlış karara tepkisini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de bu karardan dönülmesini ve belediyenin öncelikli vazifelerini hayata geçirmesini bekliyoruz. Konuyla ilgili dava açacağımızı ve konuyu yargıya taşıyacağımızı tekrar ifade ediyorum. Yargı, milletimizin vicdanı olarak tecelli edecektir. Bu konudaki inancımız tamdır." sözleriyle Odunpazarı Belediyesi'ne yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2020, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30