Taze mahsüller burada muhafaza ediliyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Sakintepe Soğuk Hava Deposu, üreten kadınların ürünlerinin ilk günkü tazeliğiyle tüketicilere ulaştırılması noktasında önemli bir rol oynuyor.

Taze mahsüller burada muhafaza ediliyor
banner127

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve çalışmalar ile üretici kadınlara destek olmaya ve emeklerini kazanca dönüştürmeleri için fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Yıldırım Çiftliği’nden üç kadın üretici, havaların soğuması ve sıcak iklim sebzelerin üretim sezonunun bitmesi ile bahçelerinde kalan son ürünlerinin hasadını gerçekleştirdi. Kadınların büyük emeklerle ürettiği ürünler, olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için Tepebaşı Belediyesi’nin hijyen ve teknoloji açısından birinci sınıf hizmet veren Sakintepe Soğuk Hava Deposu’nda uygun sıcaklıklarda muhafaza ediliyor. Böylelikle ürünler; Özdilek Sanat Merkezi, Batıkent Belde Evi ve Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde (Avlulu Çarşı arkası) haftada üç gün olmak üzere hizmet veren Kadın Üretici Ürün Satış Noktası’nda tarladan çıktığı ilk günkü tazeliğiyle Eskişehirlilere ulaştırılmış oluyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2020, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30