Tepebaşı'nda çalışmalar devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarına Çamlıca Mahallesi, Yeşiltepe Mahallesi, Batıkent Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Zincirlikuyu Mahallesinde devam ediyor.

Tepebaşı'nda çalışmalar devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi, sorunsuz bir üstyapı amacıyla gerçekleştirdiği yol ve kaldırım çalışmalarına, kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde devam ediyor.

Ekiplerin birçok mahallede eş zamanlı olarak yaptığı asfalt çalışmaları; Çamlıca Mahallesi Alprüstem, Eke ve Erkaya Sokak, Şirintepe Mahallesi Maarif, Malkoç, Sınır ve Turgut Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Sınırboyu Sokak, Batıkent Mahallesi Çatalca, Çarşı, Cömert ve Çimenler Sokak, Esentepe Mahallesi Haşmetli, Özcan, Gizemli, Yeşilmeydan ve Orakçı Sokak, Zincirlikuyu Mahallesi Hilalköy Sokak’ta devam ediyor.

Ekiplerin kilit taş, bordür ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Batıkent Mahallesi Başer Sokak, Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Hüsamettin Ürün ve Saha Sokak, Çamlıca Mahallesi Şanlı Efe Sokak, İhsaniye Mahallesi Ertan Sokak, Şirintepe Mahallesi Uludere Sokak, Zincirlikuyu Mahallesi huzurevi çevresi, Şarhöyük Mahallesi Ündal ve Bol Sokak, Aşağı Söğütönü Mahallesi 1032. Sokak, Tunalı Mahallesi Dizgin ve Sayacı Sokak, Sazova Mahallesi 7003. Sokak yer alıyor.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Satılmışoğlu, Gündüzler, Çamlıca, Batıkent, Aşağı Söğütönü, Hayriye Mahallelerinde sürüyor. Öte yandan Aşağı Söğütönü Mahallesi’ndeki yeni yol çalışmaları kapsamında kazı işlemleri de devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğin belirtiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30