Topbaşı yaptılar

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin (Efsane Es-Es) ortaklaşa düzenlediği futbol yaz okulları düzenlenen törenle başladı.

Topbaşı yaptılar

1965 Efsane Futbol Sahası'nda düzenlenen törene, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili ve Meclis Üyesi İbrahim Kökdere, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Basın Sözcüsü Hüdai Doğu, veliler, çocuklar ve diğer ilgililer katıldı.

6-14 yaş arası 40 çocuğun katıldığı ve ağustos ayı sonunda tamamlanacak futbol yaz okullarının açılış töreninde ilk olarak konuşan Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği Basın Sözcüsü Hüdai Doğu, böyle güzel bir tesisin Eskişehir’e kazandırılmasından dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkür etti. Doğu, Eskişehirspor’un ve ülkemizin altyapısını oluşturacak bu çocuklara sahip çıkılarak, ön planda tutulması gerektiğini söyledi.

Daha sonra konuşan Tepebaşı Belediye Başkan Vekili İbrahim Kökdere de, Başkan Ataç’ın çocuklara başarılar dilediğini ve selamlarını ilettiğini belirtti.

“Burada olmaktan ben şahsım ve belediyemiz adına gurur duyuyorum” diyen Kökdere, “Efsane futbolcularımızın yetiştiği şehirde geliştirdiği oyuncularımız da çok fazla. Dolayısıyla onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklara bir şeyler söylemek istiyorum. Çok şanslısınız. Efsanelerimizin döneminde ne ayakkabı vardı, ne saha vardı, ne halı saha vardı, ne çim saha vardı. Sokaklarda bu efsaneler tozun toprağın içinde yetişti. Siz hakikatten çok şanslısınız. Siz bir defa çocuklar ve aileler bir hedef koymalısınız. Hedefi olmayan bir insanın başarıya ulaşması mümkün değildir. Ama bunun yanı sıra da eğitimlerinizi asla aksatmadan, okullarınızı asla aksatmadan devam etmelisiniz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çekinilerek, çocukların eğitimi başladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30