Üretici Market'te glutensiz ürün devri

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çölyak hastaları için uzunca bir süredir Halk Ekmek Fabrikası’nda gerçekleştirilen glütensiz ürünlerin satışı, Kurtuluş Otoparkı altında bulunan Üretici Market’te devam edecek.

Üretici Market'te glutensiz ürün devri
banner115

Hayatları boyunca buğday, arpa ve çavdar içeren ürünleri tüketmeleri yasak olan ve glutensiz ya da proteini düşük gıdaları bulmakta zorlanan çölyak hastaları için yıllardır ürün temini sağlayan Büyükşehir Belediyesi,bu ürünleri artık Üretici Markette vatandaşlarla buluşturacak. İhtiyaç sahiplerine belirli periyotlarla ücretsiz ürün desteği de sağlayan Büyükşehir Belediyesi, daha önce Halk Ekmek Fabrikası’nda gerçekleştirdiği ürün satışını 8 Ekim itibariyle Üretici Market’te taşıdı.

Glutensiz ekmek, simit ve un satışı gerçekleştirilen Kurtuluş Mahallesi’ndeki Üretici Marketten ürünleri alan vatandaşlar, “Özellikle pandemi sürecinde bulmakta daha da zorlandığımız glutensiz veya proteini düşük unlar ve çeşitli ürünlerin Üretici Market’te satışa başlamasından büyük mutluluk duyduk. Gerçekten mücadelesi zor bir hastalıkta böylesine kolaylıklar bizler için çok değerli” diyerek Büyükşehir Belediyesi’ne yılladır sağladığı bu kolaylık dolayısıyla teşekkür ettiler.

Ürünlerin uzun ömürlü olmadığını ve şehir dışından sipariş ile geldiğini belirten Üretici Market yetkilileri, bu sebeple sipariş üzerine çalıştıklarını ve ürün almak isteyen vatandaşların 0222 240 40 48 üzerinden sipariş vermesi gerektiğini belirttiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30