Vatandaş artık her şeyi görüyor

Eskişehir’de sokağa inerek esnafın içinde bulunduğu durumu aktaran CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, “AKP artık esnafı unutmuş, vatandaşı unutmuş kendi bekasının derdine düşmüş” dedi.

Vatandaş artık her şeyi görüyor
banner115

AK Parti’nin kongre yaptığı saatlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü sokağa indi. Süllü, gezisi sırasında müzik yapan gençleri de dinledi. Durumlarının kötülüğünü soğuk nedeniyle üşüyen ellerini ovuşturarak anlatan genç müzisyen, “Özellikle müzisyenlere ve kafe çalışanlarına bu durum çok vurdu. Destek çok yetersiz bence. Devletin verdiği desteği ben yeterli bulmuyorum. Soğukta çalıyoruz para kazanmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“SANDIKTA AKP’YE GEREKEN DERSİ VATANDAŞIN VERECEĞİNE İNANIYORUM”
Daha sonra Eskişehir’de kafelerin yoğun bulunduğu alana giden Milletvekili Süllü, AK Parti kongresine tepki göstererek esnafı hatırlattı. Vatandaşın gereken cevabı sandıkta vereceğini de vurgulayan Süllü, “Eskişehir’de kafelerin bulunduğu adalardayız ve adalarda ne yazık ki bütün esnafın kepenkleri kapalı. Normalde buralar cıvıl cıvıl olur öğrenciler, insanlar kafeleri doldurur ama büyük bir sessizlik hâkim. Herkes kepenklerini indirmiş ne yazık ki ve şu anda Eskişehir’de AKP il kongresi yapılıyor. Salon tıklım tıklım insanlarla dolu, muhtemelen maskeler burnun altında tıklım tıklım bir kongre yapıyorlar. Hatta Cumhurbaşkanı da ‘Aferin size salonları tıklım tıklım dolduruyorsunuz’ diyor. AKP Parti artık esnafı unutmuş, vatandaşı unutmuş kendi bekasının derdine düşmüş. İnsan düşünüyor, şuralarda 3 kişi oturduğunda bulaşan virüs, kongrelerde nasıl bulaşmıyor? Çok yazık. Ama artık vatandaş da her şeyi görüyor, biliyor. Dolayısıyla ben sandıkta AKP’ye gereken dersi vatandaşın vereceğine yürekten inanıyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2021, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30