Yalçın Metin adaylığını açıkladı

Yalçın Metin, Emlakçılar Odası Seçimlerinde Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Yalçın Metin adaylığını açıkladı
banner127

Yalçın Metin'in yazılı olarak yayınladığı açıklaması şu şekilde;

"Genç ve dinamik emlakçı kardeşlerimizin teşvik ve desteği ile ocak ayında yapılacak olan Emlakçılar Odası Seçimlerinde Başkan Adayı olduğumuzu sizlere duyurmak istiyorum.

Yepyeni bir sayfa açarak, sektörün ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar adına tarihi bir iz bırakmak iç,in bu hizmet yarışına dahil olduk. Allah hizmet gayreti ile çalışan ve aday olan tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.

-Genç,dinamik,hevesli,çalışkan ve atılgan bir kadro ile sektörümüzün bundan sonraki hedeflerini bir üst sınıfa çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim.

-Sektörümüzü ilgilendiren konulardaki gelişmeleri yakından takip etmeniz ve bilgi sahibi olmanız için gerekli çalışmaları yapacağımızı bildiririm.

-Emlakçıların bir çatı altında toplanmasının gayretiyle odamızı emlakçılar yuvasına dönüştürmek asıl hedefimiz olacaktır.

-Çalışmalarımızı, projelerimizi sizlerle paylaşırken her türlü fikir ve öneriye açık olduğumuzu saygıyla herkesi dinleyeceğimizi bilmenizi isteriz.

-Bizlere verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden herkese teşekkür ediyor,bizim için değerli olduğunuzu bilmenizi istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2021, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30