Yayalar için zamanında müdahale

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezinde ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan bölgelerde yağan ilk kar yağışına anında müdahale ederek yollarda küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. 

Yayalar için zamanında müdahale
banner115

Büyükşehir Belediyesi ekipleri kentin yüksek kesimlerinde yağan ilk karın ardından Tepebaşı ilçesi Hekimdağ, Sulukaraağaç, Behçetiye, Çalkara, Tekeciler, İnönü İlçesi Yörükyayla, Seyitali, Erenköy, Esnemez, Seyitgazi İlçesi Salihler, İkizoluk, Göcenoluk, Akin, Gemiş, İdrisyayla mahallelerinde kar küreme çalışmalarına başladı. Eskişehir’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ekipler sürücülerin emniyetli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız verdi. Ekipler ayrıca buzlanma riskine karşı gün boyunca kent merkezinde sorumlu olduğu cadde ve bulvarlarda tuzlama çalışması ve yaya güvenliğine bağlı olarak kaldırımlarda ve yaya köprülerinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Eskişehir genelinde kar yağışına karşı gerekli önlemlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ekiplerin önceliğinin taşımalı eğitimin yapıldığı güzergahlar olduğunu ifade ettiler.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30