Yaz okulu açışına yoğun katılım!

Çifteler Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘2019 YAZ OKULU’ açılışı Türk Dünyası Belediye Kültür Evi’nde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yaz okulu açışına yoğun katılım!
banner115

Türk Dünyası Belediye Kültür evinde gerçekleşen açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ümit Türkan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Koçay, yaz okuluna kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleri katıldı.

Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği açılışta konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Avcı ‘Belediyemiz ve İlçe Halk Eğitim Merkezimiz ile ortaklaşa yaz okulu kurslarımızı açmış bulunmaktayız. Yaz okulumuzda 20 branşımız yer alıyor. Yüzme, Mangala, Tekvando, Gitar, Güreş ve birçok branşımız mevcut.


2019 Yaz okulumuza başvuruda bulunan öğrenci sayısı şuana kadar 232 olup kayıtlarımız devam etmektedir. Yaz okulu, çocukların ve gençlerin profesyonel eğitmenlerle çalışmasına olanak sağlıyor.Sağlıklı yaşam ve spor alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren kazandırılması anlayışı çerçevesinde düzenlenen  Yaz Spor Okullarına ilgi oldukça fazla her bir evladımızın içinde parlatılmayı bekleyen nice cevherler, değerler var. Biz onları birlikte gün yüzüne çıkaracak, çocuklarımızı yetenekli oldukları alanların en iyisi olmaları için yüreklendireceğiz. Yaz Okulu’nun ilçemiz öğrencilerine ve ailelerine hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30