Yaz sezonunu yoğun geçiyor!

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, üstyapı çalışmaları kapsamında kırsal ve kent merkezinde bulunan mahallelerde yoğun mesai sürdürüyor.

Yaz sezonunu yoğun geçiyor!
banner127

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üstyapısı sorunsuz bir Tepebaşı için yaz sezonunu yoğun mesai ile geçirmeye devam ediyor.

Kent merkezi ile birlikte kırsal mahallelerdeki pek çok noktada eşzamanlı olarak çalışma gerçekleştiren ekipler, 6 mahallede üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Ertuğrulgazi Mahallesi’nde tretuvar döşeme, Şirintepe ve Zafer Mahallesi’nde asfalt yama, Gündüzler Mahallesi’nde kilit taş döşeme ve Uludere Mahallesi’nde yol iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin tüm sokaklarında yol ve kaldırımlar yenileniyor. Çalışmalar kapsamında mahallede bulunan sokakların yolları kazınarak yeniden asfalt dökülürken, kaldırımlar ise tretuvar döşenerek modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Vatandaşlar, mahallelerindeki üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini ifade ederken Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de planlanan program doğrultusunda çalışmaların devam edeceği bilgisini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2019, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30