Yeni öğrenciler 'öğrenci kenti'ni geziyorlar

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Eskişehir’de üniversite kazanan ve ilk yılları olan üniversite öğrencilerine şehri gezdirerek oryantasyon konusunda gençlere destek oluyor. 

Yeni öğrenciler 'öğrenci kenti'ni geziyorlar

‘Şehir Öğretir’ ilkesiyle birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, hizmete sunduğu Gençlik Merkezi’yle gençlere destek olmaya devam ediyor. Merkez bünyesinde açılan ücretsiz kursların yanı sıra gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak birçok etkinlik düzenleniyor. Son olarak üniversite eğitimi için Eskişehir’e gelen ve kentte ilk yılı olan öğrenciler için kent içi gezi düzenleyen Gençlik Merkezi, şehri yakından tanımaları ve uyum konusunda sorun yaşamamaları amacıyla gençlere destek oluyor.

Kentpark, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Tarihi Odunpazarı Bölgesi başta olmak üzere birçok yeri gezen ve şehir hakkında bilgilendirilen öğrenciler, düzenlenen geziden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Eskişehir’de üniversite okudukları için çok şanslı olduklarını belirten öğrenciler, kentteki birbirinden farklı etkinlikler sayesinde aldıkları eğitimin yanı sıra 4 yıl boyunca güzel vakit geçirmeyi planladıklarını ifade ettiler. 
 

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30