Yeni tiyatrocular yetiştirecekler

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde verilen 2 yıllık eğitim programına başvurmak isteyen adaylar için ön kayıtlar başladı. 20 Ekim gününe kadar devam edecek ön kayıtlardan sonra Genel Kültür, Sahne,  Dans ve Şan sınavından oluşan 4 aşamalı Özel Yetenek Sınavı yapılarak, 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemi öğrencileri alınacak.

Yeni tiyatrocular yetiştirecekler
banner127

Aldığı ödüller ve katıldığı festivallerle adından sıkça söz ettiren Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, çalışmalarını sürdürüyor. Yıl boyunca tiyatro gösterileri düzenleyen Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, aynı zamanda da tiyatro eğitimlerine devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü bünyesinde verilen 2 yıllık eğitim programına başvurmak isteyen adaylar için ön kayıtlar başladı. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 2 yıllık eğitim sürecinde; Sahne ve Oyunculuk Dersleri, Oyunculuk Biçemleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Dekor Tasarım, Kostüm Tasarım, Doğaçlama gibi uygulama derslerinin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler de veriyor. Ayrıca eğitim süreci boyunca, çeşitli branşlarda atölye çalışmaları düzenleniyor.

KAYITLAR İÇİN SON GÜN 20 EKİM

20 Ekim 2021 Çarşamba gününe kadar devam edecek ön kayıtlardan sonra Genel Kültür, Sahne,  Dans ve Şan sınavından oluşan 4 aşamalı Özel Yetenek Sınavı yapılarak, 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemi öğrencileri alınacak. 18-30 yaş aralığında en az lise mezunu olan adayların başvurabileceği kayıtlar, hafta içi mesai saatleri içinde Türk Telekom Odunpazarı Belediyesi EK Hizmet Binası 7’nci Katta bulunan Tiyatro Müdürlüğü’nde yapılıyor. 

ONLİNE BAŞVURU

Odunpazarı Belediyesi, tiyatro seçmelerine katılmak isteyenlere online başvuru imkanı da tanıdı. Tiyatro seçmeleri için online başvuru yapmak isteyenler, Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesinde (www.odunpazri.bel.tr) bulunan “online hizmetler” sekmesinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilir.   

Yetkililer Özel Yetenek Sınavı’na girecek adayların 2 adet fotoğraf, ikametgâh ilmühaberi belgesi, sabıka kaydı belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma ya da öğrenim belgesi getirmelerinin zorunlu olduğunu belirtti. Belgelerin sınav günü elden teslim alınacağını kaydeden yetkililer, sınava girecek olan adayların bütün aşamalarda eşofman ve spor ayakkabı giymesi gerektiğinin altını çizerek, sınavın ilan edilecek olan tarihte Türk Telekom Odunpazarı Belediyesi EK Hizmet Binası 7’nci Katta bulunan Tiyatro Müdürlüğü’nde olacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30