Yeşiltepe'de üst yapı çalışmaları sürüyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki yol ve kaldırımlarda eş zamanlı olarak yapım-onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Yeşiltepe'de üst yapı çalışmaları sürüyor
banner115

Tepebaşı Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışan ekipler asfalt çalışmalarına; Yeşiltepe Mahallesi Sınırboyu Sokak, Çamlıca Mahallesi İnan, Yılmazay, Döğer, Pazar, Erkaya ve Eke Sokak’ta devam ediyor.

Ekiplerin kilit taş, bordür ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Şarhöyük Mahallesi Ünal ve Bol Sokak, Zincirlikuyu Mahallesi huzurevi çevresi, Batıkent Mahallesi Gölet, Akkaş ve Gönül Sokak, Ertuğrulgazi Mahallesi Hülya ve Sağlık Sokak, Ömerağa Mahallesi Kanat, Basay ve Akal Sokak, Hoşnudiye Mahallesi Oytun Sokak, Cumhuriye Mahallesi İşbulma Sokak, Aşağı Söğütönü Mahallesi 1032. ve 1632. Sokak, Mamure Mahallesi Türbetepe Sokak, Zafer Mahallesi Meydanlık Sokak, Kumlubel Mahallesi Keskin Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Seyitömer Sokak bulunuyor.

Üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Yeşiltepe, Sazova, Aşağı Söğütönü, Gündüzler, Çamlıca, Satılmışoğlu, Eğriöz mahallelerinde devam ediyor.

Mahalle sakinleri üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirirken Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğin belirtiyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30