Yeterli sayıda cenaze aracı yok!

Fatih Mehmet Özlü: " Odunpazarı ilçemizde günlük olarak 17-22 arasında vatandaşımız vefat ediyor. Ancak belediyemizde sadece 6 adet cenaze aracı bulunmakta. Bütçe artırımına giderek cenaze aracı sayısı artırılmalı.”

Yeterli sayıda cenaze aracı yok!

AK Partili Odunpazarı Belediyesi Meclis üyesi Fatih Mehmet Özlü, "Odunpazarı ilçesinde günlük olarak 17-22 arasında vatandaşımız vefat ediyor ancak belediyenin sadece 6 adet cenaze aracı var. Araç sayısı artırılmalı” dedi.

Fatih Mehmet Özlü meclis konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Cenaze araçlarımız Odunpazarı’na yetmiyor. Bir araştırma yaptım. Ekim ayında Tepebaşı bölgesinde 227 kişi vefat etmiş. Odunpazarı bölgesinde ise 493 kişi yaşamını yitirmiş. Aylık ortalamalar da bu şekilde devam ediyor. Yıllık oranlar baz alındığında Odunpazarı ilçemizde günlük olarak 17-22 arasında vatandaşımız vefat ediyor. Ancak belediyemizde sadece 6 adet cenaze aracı bulunmakta. Şehir dışında yaşayanları şehir dışına götürmek bizim görevimiz değil denildi. Doğrudur. Ancak şehir içerisinde bulunanları yapmak gerekiyor. Bunu da layığı ile yapmak lazım. Bütçe artırımına giderek cenaze aracı sayısı artırılmalı.”


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30