Eskişehirspor yeniden canlanıyor

Eskişehirspor'dan gümbür gümbür futbol oynamasını bekleyenler var da, mevcut kadro ile bu beklentiniz imkansız haberiniz olsun. Bu kadro ile 90 dakika mücadele edip kazanabildiğin maçları kazanacaksın. Ümraniyespor gibi play off hedefi olan takımı elimizden kaçırdık.

Ümraniyespor bize ancak duran toptan gol atabilirdi, golü de penaltıdan attılar zaten. Dirençli bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Milli ara ile de daha da güçleneceğiz. Şimdi doğru bir hoca, doğru antrenman sistemi mücadelemize devam edeceğiz.

Tolga Yakut, Mevlüt Çelik, Utku Kızılkaya geri döndü. Altyapıdan da 5-6 futbolcu profesyonel yapılacak. Yeni gelecek hocanın elinde alternatifli bir kadro olacak. Erdal da dönsün artık. 17-18 Eylül'e 2 hafta var. Bandırmaspor deplasmanı kolay bir deplasman değil. 

Eskişehirspor yönetimine ve futbolculara desteğe devam. Dedikodular camiaya çok zarar verdi. Çok şükür bu zorlu süreç geride kaldı. Artık birlik beraberlik zamanı. Tabir-i Caizse Eskişehirspor yeniden canlanıyor. Ortada imkansız bir durum yok, zorlu bir lig var. Biz daha ölmedik.

YORUM EKLE

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30