1-5-10 değil 25 maç oldu!

Murat Diri, "Yönetim kurullarının takım başarısız olunca hoca değiştirmesi kadar doğal bir şey yok. Ancak bizde mevzu oyuncular alternatif yok ve çok kötü. Coşkun kötü, sonra Mustafa kötü şimdi İlhan!! Arkadaşlar bu takımda sıkıntı oyuncularda."

1-5-10 değil 25 maç oldu!
banner127

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Lideri Murat Diri kişisel sosyal medya hesabından şu açıklamaları yayınladı;

"Olmuyorsa zorlama! Ya kalbin kırılır ya da hayallerin yıkılır..

Salı günü Tuzla maçı var. O maçta da bu kadar kötü bir oyun oynayan olursa bunları tuzlayıp tarihe gömelim. 1-5-10 değil 25 maç olmuş. Gerçekten formayı geç, ekmek su hatta selam bile vermemek gerekir. Hem kulüp için mücadele edenlere hemde hala umudu olan taraftara yazık..

Olur da bir şeyler değişir transfer açılırsa geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi transfer yapmadan geçilmemeli borç var bilmem ne demeden en az 15 tane oyuncu alıp biraz da kiralamalı. Bu işin başka yolu yok. Hoca, yönetim veya şehir değil! sorun yeteneksiz oyuncular.. bir kaçı hariç

Yönetim kurullarının takım başarısız olunca hoca değiştirmesi kadar doğal bir şey yok. Ancak bizde mevzu oyuncular alternatif yok ve çok kötü... Birileri Fuat hocaya salladı, sonra hadi Coşkun kötü, sonra Mustafa kötü şimdi İlhan!! Arkadaşlar bu takımda sıkıntı oyuncularda."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin
Engin - 3 yıl Önce

Bu çocuklarla bu kadar olur , külüp bu aşamaya gelene kadar hangi yönetimi bu çocukları eleştirdiği kadar eleştirdi bu zat-o muhterem ayrıca siz basında bu kadar yer bulması da süksesi oluyor,Etb başkanı olması kulübün iç ve dış içlerine karışıp “bunları şöyle yapalım , borç demeyip transfer açılırsa oyuncu alalım”had bilmezliktir,aymazlıktır,şımarıklıktır...

Sıddık
Sıddık - 3 yıl Önce

Yeni mi anladın.

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30