12 değil 9 puan gerideyiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan'dan gelen eksi 3 puan cezasına yorum geldi.

12 değil 9 puan gerideyiz
banner127

222Haber.com'a konuşan Coşkun Demirbakan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

12 DEĞİL 9 PUAN GERİDEYİZ

Öncelikle 12 puan değil, 9 puan gerideyiz. Çünkü Osmanlıspor’un da 3 puanı silindi. Boluspor, Giresunspor ve Osmanlıspor’un lig’de 1’er puanı var, Bizim -8 puanımız var. Ligi üç takımın üzerinde tamamlamak istiyoruz. Daha önümüzde 30 maçımız var. 9 puanlık fark da 3 puanlı sistemde kapanmayacak bir fark değil. Rakiplerimiz zamanla değişebilir ancak bizim aradaki puan farkını her geçen hafta azaltarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. 

ÇOK DAHA ZORLULARINI GÖRDÜM

34-35 yıllık kariyerimin en zorlu sezonunu yaşayacağım söyleniyor ancak ben öyle düşünmüyorum. Biz 16-17 puanlık farkları kapatarak çok şeyler başardık. Elimizde yetenekli ve potansiyeli yüksek bir kadro var. Her geçen gün o oyuncuları çok daha iyi tanıyorum. Doğru çalışma ve doğru taktiklerle tablonun o kadar da kötü olmadığını insanlara göstermemiz lazım. 

O TRİBÜNLER YİNE DOLACAKTIR

Eskişehirspor taraftarları Menemenspor maçında da üzerine düşeni yapacaktır. Öğrendiğim kadarıyla bilet fiyatları da indirilmiş. Menemenspor maçında da takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Ben o tribünleri yine dolu göreceğimi biliyorum

SÖZLEŞMEM BİR YILLIK VE ELBETTE PARAYI KONUŞTUK

Eskişehirspor yönetimi ile sezon sezonunda sona erecek bir sözleşme imzaladık. Ben öyle diğer hocalar gibi para konuşmadan geldim de demem. Otururduk, görüştük ve bir rakam üzerinde de anlaştık. Sonuçta profesyonel insanlarız. Bu işten kazandığımız paralarla hayatımızı devam ettiriyoruz. Ben buraya Eskişehirspor’u ligde bırakmak için geldim. Sözleşmem de öyle özel madde veya şart falan da yok. Bu takım bu sezon ligde kalırsa benim kariyerime önemli bir artı olarak yazılır. (Akif Yer - 222Haber.com)
 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2019, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30