15 milyon lira gibi bir paraya ihtiyaç var

Mete Yılmaz: "Kulübümüzden 1 buçuk milyon TL alacağı olan bir yerli futbolcu 180 bin lira karşılığında borcunu sileceğini söyledi. Alacağının yüzde 12’sine borcunu silecek. Biraz paramız olsa çok fazla iş yapacağız."

15 milyon lira gibi bir paraya ihtiyaç var
banner127

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mete Yılmaz açıklamalarda bulundu.

'Transfer tahtasının açılması adına çalışmalarımız devam ediyor' diyen Mete Yılmaz şu açıklamaları yaptı;
“Göreve geldiğimizden bu yana dosya kapatmak ile uğraşıyoruz. Kapattığımız borçlar halen duruyor olsaydı 36 milyon lira daha fazla borcumuz olacaktı. Elimizde 3 milyon TL gibi bir para olsa FIFA’da dosyamız kalmaz. 

Dosyakapat.com sitesi üzerinden başlattığımız kampamız devam ediyor. 240 bin liraya yakın bir bağış yapıldı. Ancak beklediğimiz destekleri halen göremedik. Sivil toplum örgütlerinden, sanayi odasından, ticaret odasından, esnaf odalarından henüz destek görmedik. Şehrin ileri gelenlerinin bu kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Mehmet Şimşek başkanımız ile bir çalışma yaparak ziyaretlere gideceğiz. Durumları anlatacağız. Katkıda bulunmalarını rica edeceğiz.

Kulübümüzden 1 buçuk milyon TL alacağı olan bir yerli futbolcu 180 bin lira karşılığında borcunu sileceğini söyledi. Alacağının yüzde 12’sine borcunu silecek. Biraz paramız olsa çok fazla iş yapacağız. 15 milyon lira gibi bir paraya ihtiyaç var. Bu paraya dosyaların yüzde 70’ini kapatırız. Transfer tahtasının açılması adına çalışmalarımız devam ediyor.”


 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2021, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30