2 yıl daha kontratım var

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Özcan İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli'ye konuştu.

2 yıl daha kontratım var

Transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren 20 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı;


“Bildiğim kadarıyla kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Benim adıma da menajerim görüşmelere katılıyor. Önümüzdeki günlerde netlik kazanır diye düşünüyorum. Kesinlik kazanınca da kamuoyu ile paylaşılır diye düşünüyorum.


Yurtdışından gelen tekliflerin olduğunu biliyorum ama bunların hepsi ile menajerim görüşüyor. Şu takıma gitmek istiyorum dersem yalan olur. Benim kariyerime ve Eskişehirspor’a katkı sağlayacak bir transfer teklifi gelirse oturur karar veririz. Ben Eskişehirspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübümle 2 yıl daha kontratım var. Takımımla burada devam edecekmişim gibi çalışmaya devam ediyorum. Transfer olmazsam da sorun olmaz. Bu sezon çok daha iyi bir Mehmet Özcan izletmek istiyorum.


Polonya kampı bizim adımıza çok verimli geçti. Afyon kampınında böyle geçeceğini düşünüyorum. Hazırlık maçları oynayacağız. Taktik ağırlıklı bir kamp olacak. Bu sene lig çok daha zorlu olacak. Ama bu sene ki Eskişehirspor’da çok daha iyi olacak. Artık birbirimizi çok iyi tanıyan bir takımız.  Hedefimiz alabildiğimiz en iyi skorları almak olacak.” dedi. (İstikbal Gazetesi)

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2019, 01:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30