3 maçta 9 puan neden olmasın

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan Radyospor canlı yayınında Salim Manav'ın sorunu yanıtladı.

3 maçta 9 puan neden olmasın
banner127

Canlı yayına telefonla bağlanan tecrübeli çalıştırıcı programda özetle şu ifadeleri kullandı.

“İnanmasam görevi kabul etmezdim. Taraftara, camiaya, basına kısacası tüm Eskişehir’e inanıyorum. Kendime güveniyorum. Neler yapabileceğimi biliyorum. Daha önce bu şartlar altında çok mücadele ettik. İlk defa bu tablo ile karşılaşmayacağız. İnşallah verdiğimiz sözü yerine getirerek bu sezonu rahat bir şekilde tamamlayacağız.

Kadromuzda genç ve tecrübeli oyuncular var. Türk futboluna önemli isimler kazandırmaya elbette devam edeceğiz. ‘Ben mücadeleye hazırım, savaşmak istiyorum’ diye her genç oyuncunun forma giyme şansı var. 

Eskişehirspor taraftarı kulüplerinin düştüğü bu duruma sessiz kalmayacağını düşünmüyorum. Alınan sonuçlarla da beraber kısa sürede güzel bir birlik beraberliğin yakalayacağımıza inanıyorum. 

Milli aradan önce üç zorlu maça çıkacağız. Alabileceğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. 9 puan neden olmasın diyoruz. Menemenspor ve F. Karagümrük ile içerde oynayacağız. F. Karagümrük maçından önce de Hatayspor deplasmanına çıkacağız.

David Odonkor da teknik kadromuzda yer alan dünyaca da tanınan bir isim. Almanya ile aramızda bir köprü olacağına inanıyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30