56 yaşındaki koca çınar yok olmamalı

Aydın Begiter: "Başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Göreve gelecek yöneticilere her türlü bilgi birikimi aktarmaya hazırım. Camiada ve şehirde birleştirici güce sahip bir yönetim listesi yapılmalı."

56 yaşındaki koca çınar yok olmamalı

Eskişehirspor Yüksek Divan Kurulu Üyesi İsmail Aydın Begiter Sakarya Gazetesinden Zafer Kisecik’e açıklamalarda bulundu. 84 yaşındaki Begiter, “Başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Göreve gelecek yöneticilere her türlü bilgi birikimi aktarmaya hazırım” dedi.
 
Aydın Begiter’in açıklamaları şu şekilde;
 
“Yıllarımı, gençliğimi verdiğim Eskişehirspor’un bu durumlara düşmesi beni çok üzüyor. Ben bu kulübü evladım gibi seviyorum. Şehirde herkes Eskişehirspor’a sırtını dönmüş gibi gözüküyor. Kulüp adeta kaderine terk edilmiş durumda. Bu böyle olmamalı. Bir an evvel bir şeylerin yapılması şart. 56 yaşındaki bu koca çınar yok olmamalı. 
 
Vali Erol Ayyıldız'ın öncülüğünde, oda başkanları, seçilmişler, belediye başkanları, kulübe hizmeti bulunan eski başkanlar bir araya gelerek bir danışma kurulu kurulmalı. Bu kurulda kulüp nasıl kurtulur, ne gibi adımların atılması gerekiyor, kim ne yapabilir gibi konular tartışılmalı. Eskişehirspor’un buna çok ihtiyacı var. 
 
Mustafa Akgören yönetimi sportif açıdan sınıfta kaldı. Eskişehirspor gibi bir takım iki sene üst üste küme düşmemeliydi. Keşke gelip benden fikir alsalardı. Elimden gelen desteği verirdim. Ama bir kez bile kapımı çalmadılar. Demek ki kendileri bu konulara daha hakimler. 
 
Başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Göreve gelecek yöneticilere her türlü bilgi birikimi aktarmaya hazırım. Camiada ve şehirde birleştirici güce sahip bir yönetim listesi yapılmalı. İnşallah Eskişehirspor’u en kısa süreçte düzlüğe çıkaracak bir yönetim göreve gelir.”
 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2021, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30