87 imza alacağız ki transfer açılsın!

Eskişehirspor Başkan Vekili Mustafa Topkaya transfer yasağının açılması ve kulüp lisansının alınabilmesi adına 87 farklı isimden imza alınması gerektiğini açıkladı.

87 imza alacağız ki transfer açılsın!

Konu ile alakalı konuşan Başkan Vekili, "Futbol ailesine 80 milyon lira borcumuz var. Onun dışındaki tüm rakamlar afakidir. Pinto sadece 5 maç oynamış ama 500 bin Euro'ya yakın borcu var. Transfer yasağı açabilmemiz adına 87 dosyada mutabakat sağlamamış gerekiyor. Bu insanlarla anlaşmak ve imza almak istiyoruz. Kulüp lisansı ve transfer yasağı konularını beraber yürütüyoruz. Bütün alacaklılara net bir şekilde anlatıyoruz. Tutmayacağımız sözler vermiyoruz. İnsanlara hayal satmıyoruz. Transfer yasağını elbette açmak istiyoruz ancak mevcut kadroyu elde tutmak ilk hedefimiz. Fuat Çapa hocamız da bu kadroya güveniyor. İyi bir mevcut kadromuz var.

UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alma konusunda Pinto'dan gelen -6 puan cezasının bir etkisi yok. Lisans alabilmek adına belirlediğimiz yöneticiler İstanbul'da çalışmalarına devam ediyorlar. Bizim bu konuda tek sıkıntımız bu insanlara sürekli sözler verilmiş ancak tutulmamış. Biz onlarla görüşen dördüncü farklı yönetimiz. Biz söz vermekten öteye giderek somut bir şeyler yapmak istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30