Açık açık anlatamayacağım bir olay yaşandı

İlhan Var, "Kıvanç Karakaş konusunu yöneticilerin açıklaması daha doğru olur. Konu benden duyulsun istemiyorum. Açık açık anlatamayacağım bir olay yaşandı. Taraftarlarımızın her şeyi bilmeye hakkı var. Taraftarlarımız duyduğu an bana hak vereceklerdir."

Açık açık anlatamayacağım bir olay yaşandı
banner127

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var Instagram’da Forza Eses Tv’nin konuğu oldu. Emrah Şahin’in sorularını yanıtlayan İlhan Var programda özetle şu ifadeleri kullandı;

"Kıvanç Karakaş konusunu yöneticilerin açıklaması daha doğru olur. Benim şahsi olarak kendisi ile hiçbir problemim yok. Bu konu hakkında her şekilde yemin edebilirim. Bu takımın menfaatleri için her şeyle de karşı karşıya gelmeye hazırım. Açık açık anlatamayacağım bir olay yaşandı. Konu benden duyulsun istemiyorum. Yöneticilerimiz çıkar açıklar, orası ayrı. Taraftarlarımız duyduğu an bana hak vereceklerdir. Kıvanç bizimle olmak istemedi. Biz sadece çok adaletli davrandık. Bir insan Eskişehirspor camiası ile gönül birliği yapmıyorsa demek ki yeniden düşünmek gerekiyor. Taraftarlarımızın her şeyi bilmeye hakkı var. Bu olayda İlhan Var’lık bir durum yok. Bir oyuncu liderse, lider gibi davranmalı. Ben Eskişehirspor’da 9 haftadır görev yapıyorum. Sen 20 maçtır buradasın. Bu takım ben yokken de maç kazanamıyordu. 26 maçtır kazanamıyoruz. Ben sadece son 9’unda buradaydım. Ben terk etmiyorum. Sonuna kadar savaşacağım. Üstüne giydiğin ağırlığını bilerek hareket etmeye çalışmalısınız. Ben böyle yapıyorum. O formayı hiçbir zaman bırakmam. Bu armayı düşürmeyeceğimi her zaman söylemek isterim. Bu olay bu kadar net."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30