Alacaklılara Çarşamba gününe kadar süre verildi

Sinan Özeçoğlu cephesinden haber var. Alacaklılara Çarşamba gününe kadar süre verildi. Alacaklılar kendilerine son gönderilen yazılı teklifleri kabul etmemeleri durumunda Sinan Özeçoğlu kesin olarak Eskişehirspor defterini kapatıyor.

Alacaklılara Çarşamba gününe kadar süre verildi
banner127

Durumu bilmeyenler için öncelikle özetlemek gerekiyor. Sinan Özeçoğlu bir ay önce dört avukatı ile Eskişehirspor yönetiminden yazılı yetki alarak Eskişehirspor’dan alacağı olanlarla görüşmeye başlamıştı. Dosyaların çok büyük kısmında sözlü olarak anlaşan Sinan Özeçoğlu işi yazıya döktüğü zaman bazı oyuncuların teklifi kabul etmemesi ile karşılaştı. Sayısı 15’i bulan alacaklıların daha yüksek rakamlar talep etmesi diğer anlaşılan oyuncuların vazgeçmesine neden olacağı için daha yüksek bir teklif verilmesi mümkün değildi. Sosyal medyada Akif Yer’in "Sinan Özeçoğlu defteri kapandı. Alacaklılar alacaklarının üzerine bir bardak soğuk su içsin” paylaşımının ardından alacaklılar arasında bir hareketlenme yaşandı. Yaşanan bu gelişme üzerine Sinan Özeçoğlu alacaklılara Çarşamba gününe kadar süre verdi. Özeçoğlu cephesi Çarşamba gününe kadar alacaklıların tamamı ile anlaşılmaması durumunda kesin olarak vazgeçecek. 

Eskişehirspor’a borçsuz bir şekilde Başkan olmak isteyen Sinan Özeçoğlu ise avukatlarından gelecek bilgileri bekliyor. 8,50 kur ile 235 milyon borcu olduğu açıklanan Eskişehirspor’un şu an yaklaşık 240-241 milyon TL arasında borcu bulunuyor. Eskişehirspor’dan alacakları bulunan futbolcu, teknik direktör, menajer ve kulüplere toplam 130 milyon TL borcu bulunuyor. 
 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 00:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Furemen
Furemen - 4 yıl Önce

Adam gibi adam.VAllahi Özeçoğlu gelsin düşmeye razıyım.Hiç olmazsa planı var düşsekte çıkarız.

Boran
Boran - 4 yıl Önce

Nsns

Bülent Toktas
Bülent Toktas - 4 yıl Önce

Sayın Sinan Beye destek olunmalı

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30