Alınlarından öpülecek bir oyuncu grubuna sahibiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer 0-0 sona eren Adanaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Alınlarından öpülecek bir oyuncu grubuna sahibiz
banner127

Düzenlenen basın toplantısında açık yüreklilikle maçı değerlendiren Mustafa Özer şu ifadeleri kullandı;

"Adanaspor maçını kazanmayı çok istiyorduk. Gönül isterdi ki galip gelelim. Oyuncularımı vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İlk yarıda sadece bir pozisyon verdik. Oyuncularım maçı forse etmeyi başardılar. İkinci yarıda da önemli pozisyonlar verdiğimizi düşünmüyorum. Eskişehirspor formasını severek taşıyan yerli ve milli oyuncularımla gurur duyuyorum. 4-5 oyuncum fedakarlık örneği gösterdi. Aldıkları darbeler nedeniyle sakat sakat mücadele etmek durumunda kaldılar. 

Mevlüt Çelik bildiğiniz üzere sarı kart cezalısı durumundaydı. Mevlüt’ün yerine Cemali Sertel’i görevlendirdik. Defansif anlamda istediğimi oyunu sahada gördük. Baktığımızda ben göreve geldikten sonra sadece 1 gol yedik ve 5 puan kazandık. Takım halinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Elimizdeki oyunculara uygun bir sistem bulmaktan başka çaremiz yoktu. Kaptığımız her topu olumlu kullanmaya çalışıyoruz. 

Elimizde geniş rotasyonlu bir kadromuz yok. Altyapıdan gelecek oyuncuları bu kadroya dahil etmenin dışında da bir seçeneğimiz yok. Her oyuncumuz her maç mükemmel oynayacak diye bir şey yok ama ben bugün sahada ellerinden gelen tüm mücadeleyi vermeye çalışan bir oyuncu grubu gördüm. Problem çözecek oyuncumuz yok. Rakip kalede ilerleyen maçlarda çok daha fazla pozisyon bulabiliriz. Burada bireysel performanslar üzerine konuşarak istediğimiz sonuçlara ulaşamayız. Altyapıdan gelecek oyuncuları da dahil ederek mücadelemize devam edeceğiz.

Oyuncularımla her konuda ilgilenmeye çalışıyorum. Eskişehirspor diye uyanıp, Eskişehirspor diye uyuyoruz. Teknik taktik konuşmayı konuşmayı elbette ben de isterim ama şartları görüyorsunuz. 3 maçta 5 puan çıkarttık. 16 maçta 30 gol yemiş takım son üç haftada sadece 1 gol yedi. Kurtulmak adına her beraber hareket etmemiz gerekiyor. Bahaneler üreten insanlar da değiliz. Takımın yarısı hasta hasta, sakat sakat mücadele ediyor. Alınlarından öpülecek bir oyuncu grubuna sahibiz. Keşke burada bir galibiyeti konuşabilseydik ama olmadı. Yolumuza kafamız dik bir şekilde devam edeceğiz. 

Bursaspor deplasmanı elbette kolay olmayacak. Ama bu deplasman maçı kalan 15 maçtan sadece birisi. Ligde kalmak adına bir mucizeye ihtiyacımız var."
 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30