Almanya'da bir kulüp kuracağız!

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş ve Başkan Vekili Mustafa Topkaya Kanal 26'da yayınlanan 26. Gün programının konuğu oldu.

Almanya'da bir kulüp kuracağız!
banner127

Osman Taş," Bir Eskişehirspor taraftarı olarak kulübümün Ediz Bahtiyaroğlu'nun ailesine vermiş olduğu bu sözü yerine yerine getirmek bana kısmet oldu. Çok mutluyum. Bugün bir annem daha oldu.

Eskişehirspor ile ilgili çok güzel projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde bunu kamuoyu ile bir bir paylaşacağız. Bizim Eskişehir halkından tek beklentimiz birlik ve beraberlik havası. Eskişehirspor çok büyük bir marka. Her desteğe hazırız. Ancak bu söylemden şu anlam çıkmamalı. Biz kimseden para dilenmiyoruz. Kapı kapı dolaşıp para toplama dönemleri bitti.

İnsanlardan kişisel bir ricam var. Lütfen önyargılı olmayın. Biz Eskişehirspor'un geleceğini kurtarmaya talip olmuş kişileriz. Takımımızın Süper Lig'e çıkması gerekiyor. Eskişehirspor'un kurtuluşu geçmişte değil, gelecekte... Kulübümüzden alacağı olan alacaklara da şunu söylemek istiyorum. İcra yollamak yerine gelin oturup bir çay içelim. Bir planlama yapalım. Geçmişi konuşmanın çok fazla faydasını göreceğimizi düşünmüyorum. Bu sevda hepimizin ortak sevdası.

Mevcut kadromuzu koruyacağız. Maaşlarını günü gününe alacaklar. Fıratcan Üzüm dışında mevcut kadrodan ayrılan oyuncu yok. Kendisi biz göreve seçilmeden önce başka bir kulüple ön protokol imzalamış.

Kadromuzda yer alan oyuncular için kulübümüze gelmiş resmi bir teklif yok. Eskişehirspor'un önünü açacak, çok rahatlatacak bir teklif gelmediği sürece hiç bir oyuncumuz satılık değil. Güzel teklifler geldiğinde de kamuoyu ile paylaşılır ve genel yorumlar ne olursa onu yaparız. Biz taraftarımızın istemediği hiç bir şeyi yapmayız. Değerini bulmayan oyuncuyu satmayacağız.

1 yada 2 Temmuz tarihlerinde yeni sezon kampı başlayacak. Yeni Teknik Direktörümüz hepsini belirleyip duyuracaktır. Yeni sezonda hedefimiz belli. İnşallah olursa hedefimiz Süper Lig. Kendi aramızda 'Şampiyonluk Çin'de bile olsa gidip alacağız' diye bir söylememiz var.

Almanya'da görüşme halinde olduğum kulüpler var. Orada Eskişehirspor'a fayda sağlayabilecek bir kulüp bile kurmak gibi düşüncemiz var. U13 takımından en üst kademeye kadar akademi takımları olacak. İyi hocalar ve iyi oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Altyapı bizim olmazsa olmazımız. Yurt içi ve yurt dışından gelecek iyi hocalar ile Eskişehirspor'umuza çok iyi isimler kazandırmak istiyoruz.

David Odonkor önümüzdeki hafta Eskişehir'de olacak. Kendisi insanların çok büyük saygı duyduğu ve çok büyük bir isim. Altyapımızda görev alacak.

Sponsorluk konusunda yurt dışında çok güzel görüşmeler yaptım. Önümüzdeki hafta içerisinde Çin'den ve Rusya'dan yatırımcı iş insanları gelecek.

Eskişehirspor'dan alacağı olanlar alacaklılara seslenmek istiyorum. Mersin İdman Yurdu, Orduspor, Manisaspor, Gaziantepspor gibi kulüplerin hali ortada. Eskişehirspor'un yaşamaya devam etmesi gerekiyor ki alacaklarınızı alabilin. Biz de Robin Hood değiliz. Bunu da herkes biliyor. Anlıyoruz yıllardır aynı cümleleri duyuyorsunuz ancak gerçek de bu.

Tugay Kerimoğlu ile bir görüşmemiz oldu. Bizimle görüşmek isteyen çok fazla isim oldu. Ben insanları geri çevirmeyi seven birisi değilim. Görüşmedik dersek yalan olur.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30