Amigo Orhan ismi ölümsüzleştirildi

Eskişehirspor'un efsanelerinden Amigo Orhan'a büyük vefa gösterilerek Emek mahallesinde Amigo Orhan 'ın ismi ile bir Halk Merkezi düzenlenen törenle açıldı.  

Amigo Orhan ismi ölümsüzleştirildi
banner127

Eskişehirspor tribünlerinin efsane ismi Amigo Orhan'ın adı Odunpazarı Belediyesi tarafından ölümsüzleştirildi. 

Emek Mahallesi Baştürk Parkında düzenlenen törene katılım büyük olurken, Odunpazarı belediye başkanı Kazım Kurt yaptığı konuşmada “Amigo Orhan  adını Halk Merkezimizde yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk. Amigo Orhan'a saygı, vefa boynumuzun borcu. Odunpazarı bölgesinde faaliyet gösteren halk merkezine, şehrimizin önemli isimlerinin adını vermeye devam ediyoruz. Emek Mahallesi’ndeki merkeze de Eskişehirspor ve Türk futbolunun efsane ismi Amigo Orhan’ın adını verdik. Bizler Emek Mahallesinde açtığımız kütüphane, derslik, kurs yeri ile Emek halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi. 


Emek mahallesi Amigo Orhan Halk Merkezindeki açılışın ardından Amigo Orhan katılımcıları kırmayarak "Bir baba hindi"  Es Es Es ki ki ki Eski Eski Es" tezahüratı yaptırdı. Açılışa katılanlar bu esnada oldukça duygusal anlar yaşadı. 


Odunpazarı Belediyesi tarafından Emek Mahallesi’nde yapılan Amigo Orhan Halk Merkezi açılışına Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Kaan Ay, kurucu başkanlardan Aydın Begiter, efsane kadronun önemli isimleri, Nefer tribün lideri Murat Diri, Efeler Tribün Lideri Muharrem Sülük, spor ve siyaset camiasından çok sayıda isim katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30