Balıkesirspor maçını kazanmak zorundayız

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, "Balıkesir’e toplam 8 oyuncu eksiği ile gideceğiz. Balıkesirspor maçını kazanmak zorundayız. Bu maçın önemini biliyoruz. Futbolcularımızı inandırmaya çalışıyoruz. Devre arasına kadar 4 maçımız daha var. Ortada olan 12 puanın en yükseğini almaya çalışacağız."

Balıkesirspor maçını kazanmak zorundayız

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var Instagram’da Forza Eses Tv’nin konuğu oldu. Emrah Şahin’in sorularını yanıtlayan İlhan Var programda özetle şu ifadeleri kullandı;

Tuzlaspor’u elimizden kaçırdık. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Sahamızda kazanmak istiyorduk. Çok iyi mücadele ediyorduk. Kırmızı kart pozisyonundan sonra üzerimize çok fazla yük bindi. Bireysel bir hata ile 1-0 geriye düştük. Ardında da ikinci golü yedik.10 kişi kalmamıza rağmen rakip kalede pozisyonlar yakaladık. Çok bonkör davrandık. Tuzlaspor girdiği pozisyonları gole çevirince maç 2-0 bitti. 10 kişiyken bile maç 2-2 bitebilirdi. Bitiricilik konusunda beceriksiz kalıyoruz.

Tuzlaspor maçında takım 10 kişi kaldı. Sistemi değiştirmeye çalıştık. Sunday Alimi’ye yeni sistemi anlatana kadar golü yedik. Sunday Alimi, Yasin Güreler’i takip etseydi biz ilk golü yemeyecektik. 

Mehmet Özcan ve Covid-19’a yakalanan diğer oyuncularımızın sağlık durumları gayet iyi. Kendi odalarında karantilarındalar. Diğer oyuncularımızın sağlık problemi yok. Biraz yorgunlar o kadar. 

Balıkesirspor deplasmanında Furkan Balaban kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. 6 oyuncumuzun Covid-19 süreçleri devam ediyor. 1 oyuncumuz da sportif sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Balıkesir’e toplam 8 oyuncu eksiği ile gideceğiz. Balıkesirspor maçını kazanmak zorundayız. Bu maçın önemini biliyoruz. Futbolcularımızı inandırmaya çalışıyoruz. Devre arasına kadar 4 maça daha çıkacağız. Ortada olan 12 puanın en yükseğini almaya çalışacağız.”

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30