Başkanlar her türlü hesabı vermeli

Eskişehirspor başkanlığı için ismi geçen Aydın Begiter İstikbal gazetesine konuştu. Begiter, “Eskişehirspor için bütün şehrin bir araya gelmesi gerekli. Güç birliği sağlanmalı. 3 Belediye 1’er temsilci vermeli, bunun yanında siyasi partiler Odalardan da da birer kişi yönetimi girmeli. Bende ağabeylik yaparım” dedi.

Başkanlar her türlü hesabı vermeli
banner127

Eskişehirspor’da 3 Ocak’da yapılacak olan Genel kurulu öncesinde sessizlik sürüyor.

Başkan Halil Ünal’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından ismi ortaya atılanlarda gelişmeleri yakından takip eriyor. 

Yıllarca Eskişehirspor’a başkanlık yapan Aydın Begiter geçtiğimiz hafta içi mevcut başkan Halil Ünal  ile bir görüşme yapmış ve Ünal o görüşmede Begiter’e “Sen başkan ol, bende destek olayım” demişti.  

Dün gazeteniz İstikbal’e özel açıklamalarda bulunan eski başkan Aydın Begiter “Öncelikle şu anda başkan olmayı düşünmüyorum. Ben hep zor günlerde destek oldum başkanlık yaptım. Şu andaki durumu herkes biliyor. Bir kişin yapacağı bir iş değil. Buna ne para yeter nede servet. Eskişehirspor için bütün şehrin bir araya gelmesi gerekli. Güç birliği sağlanmalı. 3 Belediye 1’er temsilci vermeli, bunun yanında siyasi partiler Odalardan da da birer kişi yönetimi girmeli. Bende ağabeylik yaparım” dedi.

Aydın Begiter her türlü bilgi birikime de sahip olduğunu da belirterek “53 yıllık deneyimim var. Futbol ailesi ve de Eskişehirspor’un içinde her türlü bilgi birikime sahibim. Ama ben ya da başkası gelsin, Eskişehirspor’da kesinlikle Mali Komite de oluşmalı. Başkanlar her türlü hesabı vermeli” dedi.

Eskişehirspor’un eski başkanı Aydın Begiter genel kurulda bir sürpriz de beklediğini de söyleyerek “3 Ocak Perşembe günü genel kurul yapılmalı. Çünkü her geçen dakika Eskişehirspor’un aleyhine işliyor. Şu anda net bir aday yok gibi ama bakarsın bir sürpriz de çıkabilir. Ben en eski üyelerden biri olarak tüm seçilmişleri ve genel kurul üyelerini kongreye davet ediyorum. Ayrıca kim seçilirse de her türlü desteğe hazırım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30