Ben artık Eskişehirspor’da yöneticilik yapmak istemiyorum

Eskişehirspor'da geçtiğimiz günlerde yöneticilikten istifa eden Mehmet Şimşek Kanal 26’da yayınlanan Günlük programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Ben artık Eskişehirspor’da yöneticilik yapmak istemiyorum
banner127

Süreci bütün kamuoyu yakından takip ediyor. Kulübün mali durumu daha önceden çok kötüydü, şimdi de çok kötü. Ortak bir liste çıkmadığı sürece de bu işlerin düzelmesi pek mümkün gözükmüyor. Kulübün borcuna kadar herkes biliyor. Basında 230 milyon rakamları falan yazıldı. Ama böyle birşey yok. Bizim Mayıs ayında dağıttığımız kitapçıkta 183 milyon yazıyordu ama bu FIFA’da süreci devam eden kesinleşmiş rakamlar olmadığı için yazamamıştık. Ben önümüzdeki kongrede 195-196 civarında bir borç açıklanmasını bekliyorum. Açıkçası transfer yapılmadı birşey yapılmadı. Bu borç 230’lara nasıl çıksın. 

Osman Taş bence tekrar aday olmayacak.

Yeni başkanın Sinan Özeçoğlu olması için kampanyalar başlatılmış durumda. Ama bir tane Sinan Özeçoğlu yetmez. Bu kulübe 15-20 tane Sinan Özeçoğlu lazım. Bütün şehir Sinan Başkan’a umut bağlamış durumda. Ama şu da bilinmeli ki bu kulüpten alacağı olan insanların büyük kısmı da Sinan Özeçoğlu gelse de alacaklarımız için icra göndersek diye bekliyor. Eskişehirspor’u artık sadece Eskişehirspor’a gönül vermiş insanlar kurtaramaz. Artık sistem belli. Futbol ailesine olan 60-70 milyon gibi bir borç ödenmediği sürece bu kulübün sağlıklı bir şekilde devam etmesi mümkün değil. En acil olarak ödenmesi gereken borçlar bu borçlar.
 

Ben bu kulübe taraftar baskısıyla Kaan Ay döneminde girdim. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım. Çevremdeki insanları da örgütlemeye çalıştım. Fatih Karagümrük maçına çıkabilmemiz için 70 bin TL para ödememiz lazımdı. Biz bugün bunu halledebildik.

Ben artık Eskişehirspor’da yöneticilik yapmak istemiyorum. Açıkçası Eskişehirspor’u sosyal medya yönetiyor. Sosyal medyada ağzınla kuş tutsan yaranamayacağın bir kesim var. 3 milyon para versen neden 5 milyon vermedin diyen bir kesimden bahsediyoruz.

Biz bile yönetimde olmamıza rağmen forma kampanyasının olduğunu bir gün önce öğrendik. O kampanya alel acele yapıldı. O kampanya tamamen yönetim hatası. Böyle kampanya düzenlersen tabi ki başarılı olamaz.

Funes Mori’ye acil olarak ödeme yapılmazsa, 2 dönem transfer yasağı alacağız. Ceza gelirse tüm borçları ödense dahi ceza sona erene kadar tekrar açmak mümkün değil. Boffin alacakları için FIFA’ya başvurdu ama o konuda mahkeme süreci devam ediyor. Hangi başkana denk gelecek belli değil.

Artık şu eleştirileri biraz azaltalım. İnsanlara sosyal medya üzerinden yüklenmeyi bırakalım. Hepimizin ortak sevdası Eskişehirspor. İnsanlar çocuğunun rızkından keserek bu kulüp için birşeyler yapmaya çalışıyor. 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2019, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30