Ben oyuncularıma güveniyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, “Samsunspor bizim bireysel hatalarımız nedeniyle gol pozisyonları buldu. İstanbulspor çok iyi bir takım. Zorlu deplasman ama iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

Ben oyuncularıma güveniyorum

İstikbal Gazetesinden Erkan Midilli’ye konuşan İlhan Var şu açıklamaları yaptı;

“Zorlu bir dönemde yönetim bize güvendi ve ekibim ile birlikte takımın başına geldik. İlk günlerde bazı şeylere inanın şaşırdım. 35-36 oyuncu ile idman, çalışmalara sadece 1 saat kala tesislere gelmek ve daha birçok sıkıntılar ile karşılaştık. Bunları çözmek adına uğraştık ve hala da uğraşıyoruz. Takımda çok yetenekli oyuncular var. Ancak çok da eksikleri olduğunu gözlemledim. Futbolculara öncelikle özgüven aşılamak için uğraşıyoruz.

Milli maç arasında oyuncuları arka arkaya oynayacağımız maçlara hazırladık. İlk olarak Bandırmaspor maçında iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum.  Galip de gelebilirdik. Nitekim uzatmada bir topumuz direkten döndü. Samsunspor karşısında oyuna iyi başlayamadık. Daha sonra toparlandık. Evet rakibe net pozisyonlar verdik ancak hep kendi hatalarımızdan kaynaklandı bu pozisyonlar. Sakatlanıp çıkan futbolcularım oldu. Ama mücadeleyi bırakmadık. Son dakikada bile gol arayan takım olduk. Bu iki maçta da takıma elimizin değdiğini gösterdik

Maalesef çok da uyarmamızı rağmen bireysel hatalar yapıyoruz. Bu konuda çok çalışıyoruz ancak oyuncularımdaki sorun devam ediyor. İnşallah bu sorunu da aşacağız. Birde eksiklerden dolayı tam olarak hiçbir maça tam kadro çıkamadık. Tam kadro olalım o zaman farkı göreceksiniz.

Benim bu ligde beğendiğim 3 takımdan biri İstanbulspor. Bunu hep söylerim ve ilk geldiğimde yönetime de söyledim. Her maç aynı sistem ile oynuyorlar. Birde oturmuş kadroları var. Güçlü ve kaliteli iyi bir takım ile oynayacağız. Son maçta evlerinde 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalamaları da aslında bunun başka bir kanıtı. Bizi çok zor bir maç bekliyor. Önemli eksiklerimiz var. Ama yine de oyuncularıma güveniyorum. İnşallah dediklerimizi saha içinde yaparlar ve zorlu deplasmandan iyi bir sonuç ile döneriz.” (İstikbal Gazetesi)
 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2020, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30